photo

Johanneke Boer

Mijn naam is Johanneke Boer, de Sapmaker heeft mijn interesse gekregen doordat je op een gemakkelijke manier kunt werken aan bewustwording van een gezonde levensstijl. Samen met mijn man en kinderen zijn we fanatiek de heerlijkste en gezondste sappen aan het maken. Weinig onderdelen dus gemakkelijk schoon te maken. Graag wil ik mensen enthousiast maken voor deze gebruiksvriendelijke, gezonde Sapmaker. Graag kom ik bij u langs voor een gezellige demonstratie!

photo

Gerrita Rijnders

Mijn naam is Gerrita Rijnders ben natuurvoedingdeskundige en inmiddels consulente voor Sapmaker.
Na zelf een aantal jaren geleden door puur te gaan koken en eten zonder toevoegingen, van chronische (oa.darm, spier en migraine) klachten af te zijn gekomen, ben ik verwonderd geraakt over het zelfherstellend vermogen van ons lichaam, zodat ik besloten heb mij hier verder in te verdiepen middels opleidingen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding gewichtsconsulent en stresscoaching, omdat dit alles met elkaar te maken heeft! Daarnaast geef ik workshops in combinatie met o.a. gezonde high tea voor (kleine) groepen.

Waarom ben ik zo enthousiast geraakt over de slowjucer van Sapmaker? Omdat het best veel tijd en energie kost om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen ben ik me gaan verdiepen in hoe ik op een snelle wijze toch zoveel mogelijk vitamines en mineralen binnen krijg zonder daar heel uitgebreid voor te moeten koken en ook omdat we elke dag min. 200/300 gram groente per dag nodig hebben om ons lichaam goed te voeden en te laten herstellen... Dit is best veel op een bord en vooral voor kinderen kan die berg groente een belemmering zijn om te gaan eten...

De slowjucer is daar een ideaal hulpmiddel bij, in korte tijd maak je een heerlijk sapje met veel vitamines en daarbij blijven de Voedingsstoffen zo optimaal mogelijk in je sap omdat je alles rauw door de slowjucer perst! De slowjucer is makkelijk in gebruik en in vergelijking met mijn vorige sapmachine makkelijk schoon te maken. Als consulente voor Overijssel kom ik graag een demo bij u thuis geven wanneer u interesse heeft in de slowjucer en een aantal gasten uitnodigd die dit ook interessant vinden!
Daarnaast leg ik tijdens de demo graag uit wat puur eten met uw lichaam en brein doet want ook de hersenen zijn enorm gebaat dat wij zuiver eten en drinken.

Graag tot ziens op een demo bij u thuis!

photo

Inge Snitselaar

Vanaf het eerste moment dat ik met de slowjuicer van Sapmaker kennis maakte, wist ik het zeker: hier ga ik mee aan de slag!
Verrassend, om groenten en fruit te combineren; om zo allerlei gezonde sapjes te bereiden. Sapjes en smoothies, voor elk moment van de dag! Snel en eenvoudig, voedzaam en (voor jong en oud): erg lekker.
Het bijzondere vind ik, dat er nu zoveel verschillende combinaties tussen fruit en groenten mogelijk zijn; mooi om dit te ontdekken.
Ook bijzonder om op deze manier gebruik te mogen maken van wat in de schepping aan vitamines en mineralen aan ons gegeven is. Dat geeft het dankbare gevoel in het dagelijks gebruik van de slowjuicer.
En… het effect van ‘elke dag vers sap’ bleek zo fantastisch, dat ik vervolgens nog iets zeker wist: dit ga ik aan zoveel mogelijk mensen vertellen!
Sap maken is: gezond én puur genieten!

photo

Annemarie Vos-Kreijkes

Het is erg leuk om mensen te overtuigen van een gezonde(re) levensstijl! Het is voor iedereen noodzakelijk om bewust te worden hoeveel vitamines en mineralen er in groentes zitten. Omdat we veel te weinig groentes binnenkrijgen, is het erg belangrijk om meer groentes te eten. Hoe maak je groente eten nu lekker(der), snel en praktisch? Met de slowjuicer van sapmaker.nl is dit echt een oplossing! Super om te zien dat mensen de juices geweldig lekker en verslavend vinden! Ook voor kinderen is het een geweldige manier om ze verslaafd aan groente en fruit te maken!

Zelf ook graag gastvrouw of consulente bij Sapmaker worden? Vraag naar de mogelijkheden.