Wij zijn altijd op zoek naar:

ENTHOUSIASTE DEMONSTRATRICES MET PASSIE VOOR VOEDING

Altijd al iets willen doen met je passie voor gezondheid en voeding? Dit is je kans! Heb je ervaring met klantcontacten in een winkel en/of is verkopen en enthousiasmeren echt iets voor jou? Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn!

Jouw functie
Sapmaker.nl is op zoek naar enthousiaste demonstratrices die zich één of enkele avonden per maand willen inzetten om demonstraties te geven met de slowjuicer van Sapmaker.nl, waarbij kennis overgedragen wordt over de machine en de effecten van de gezonde sappen die je met deze machine maakt. Demonstraties en verkopen doe je voornamelijk in je eigen regio of in overleg buiten deze regio bij klanten thuis.

Je profiel
Je bent een enthousiaste verkoper met een aantal jaren commerciële ervaring. Verder ben je/heb je:

  •  een duidelijke passie voor gezondheid en natuurlijke voeding
  •  representatief, punctueel en gemotiveerd;
  •  proactief, sociaal en kan mensen enthousiasmeren;
  •  communicatief vaardig, beleefd en een echte team-player;
  •  commercieel ingesteld en klantgericht
  •  zelfstandig en ondernemende houding
  • in het bezit van een rijbewijs en een auto

Ons Aanbod
Je maakt deel uit van een enthousiast geselecteerd team dat zich graag wil inzetten voor het overbrengen van kennis over gezondheid en voeding. Je werkt zelfstandig en bent flexibel in het organiseren en plannen van je eigen demonstraties. Je krijgt de kans je te ontwikkelen en ontplooien als het gezicht van Sapmaker.nl voor een desbetreffende regio. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk vergoeding aan per demonstratie!

Toon jij interesse?
Stuur dan zo snel mogelijk je CV, recente foto en motivatiebrief per mail naar info@sapmaker.nl!
Bel voor meer informatie over de vacatures van maandag t/m vrijdag 0342-745041 in de avonden tussen 19:00 uur en 21:30 uur en vraag naar Boudewijn Haase.

Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.