Bedrijfsmatig gezien is slow juicen een gezonde zaak. U kunt sappen serveren, sappen verkopen voor thuisgebruik of verkooppunt worden van Sapmaker.nl. Wij bieden hierbij ondersteuning door ons juicing concept.

Groentespeciaalzaken, landwinkels en ecowinkels

rvsUw klanten kwamen altijd al voor verse groenten en fruit naar u toe. Het is echter interessant om uw assortiment uit te breiden met sappen die gemaakt zijn met een slow juicer. Met sapverkoop heeft u:

  • een extra lokker in de winkel voor de klanten
  • meer verkoop van groente en fruit
  • een extra mogelijkheid om prachtige smaken uit uw assortiment te belichten
  • minder afval en bederf (groente en fruit wat niet helemaal goed oogt en nog wel goed is, kan toch nog verkocht worden door middel van juicen)

Een gezonde zaak: uitbreiding van uw assortiment met een aantrekkelijk verdienmodel.

Lunchrooms, fitness centra en wellness resorts

gezonde-lunchrooms-300x223Á la carte verkoopt u al gezonde en versterkende producten. Uw klanten kunnen echter wel wat extra vitaminen en mineralen gebruiken. Groenten en fruit zitten er vol mee. Niets is makkelijker voor een klant dan het drinken van een sapje. Een sapje gemaakt met een slow juicer van Sapmaker.nl. Zo serveert u huisgemaakte sappen die echt toegevoegde waarde hebben voor uw klant of gast. Met sapverkoop:

  • laat u zien dat gezond leven centraal staat
  • serveert u gezonde, sportieve en/of dorstlessende sappen
  • een actueel productaanbod dat inspeelt op gezondheid en E-nummer vrij

Met een slow juice apparaat zet u eenvoudig gezonde sappen op de kaart.

Commercieel gebruik: Luxe RVS

Zoekt u een slow juicer met een robuuste en strakke uitstraling? Dan is de Sapmaker Slow Juicer Luxe RVS voor u een goede keuze.