• Stil in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
  • Het sap blijft tot 72 uur houdbaar

Wilt u graag een sapmachine kopen en genieten van de lekkerste en gezondste sapjes? De slowjuicers van Sapmaker.nl zijn dan een goede keuze. Een slowjuicer heeft veel voordelen ten opzichte van een sapcentrifuge en een blender. Deze sapmachine maakt veel minder toeren in vergelijking met deze andere twee producten. Wilt u onze sap-persmachine kopen? Dan weet u zeker dat u gezonder sap krijgt. Onze sapmachine creëert minder warmte en behoudt op deze manier beter de vitaminen, mineralen en enzymen. De kwaliteit van het sap is daardoor hoger.

Slowjuicer gecombineerd met unieke recepten

Bekijk hier onze slowjuicers

of neem vrijblijvend contact op:
info@sapmaker.nl

Een sapmachine kopen voor gezonder sap

Een sapmachine wilt u kopen om gezonder sap te maken. Onze slowjuicers hebben nog meer voordelen dan het lage toerental:

  • Het biedt meer sap en minder pulp.
  • Het biedt een volle en krachtige sapsmaak.
  • Het is eenvoudig schoon te maken.
  • Het is ook nog stil in gebruik.
  • Vezels en pulp worden van het sap gescheiden.
  • Het is langer houdbaar.

Onze slowjuicers zijn uiterst geschikt voor thuisgebruik. We hebben daarnaast nog een luxe en robuuste uitvoering en deze slowjuicer is echt de beste koop. Deze is ook geschikt voor gebruik binnen bedrijven. Als u dus een sap-persmachine wilt kopen, dan heeft u de keuze uit twee varianten: de basis en luxe variant.

Welke sapmachine gaat u kopen? Bestel meteen online!

Weet u al welke sap-persmachine u gaat kopen? Als u het niet goed weet, kunt u ons altijd om advies vragen. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt en een bestelling geplaats voor onze sapmachine? Dan voorzien we u desgewenst van voedingsadvies op maat. U weet dan precies waarvoor u de slowjuicer kunt gebruiken. Als u de sapmachine gaat kopen, dan weet u zeker dat u deze snel in huis heeft. Dat komt omdat we veel producten en reserveonderdelen op voorraad hebben. Daardoor kunnen we ook snel reparaties uitvoeren met onze eigen reparatieservice. Wilt meer weten over onze producten? Stel uw vragen dan via 0548 – 789642 of info@sapmaker.nl. Wilt u direct een sap-persmachine kopen? Bestel hem dan direct online!

Sapmaker recepten