• Stil in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
  • Het sap blijft tot 72 uur houdbaar

Wilt u gezonde sapjes maken met een slowjuicer en bent u op zoek naar heerlijke slowjuice-recepten? Sapmaker.nl heeft een receptenboekje waar u de lekkerste en gezondste sapjes in vindt. Gezonde sapjes maakt u eenvoudig met een slowjuicer. Een slowjuicer perst, maalt en kneust op langzame snelheid verschillende groenten, kruiden, noten en fruit. Deze manier creëert geen warmte en geeft tot wel 85% meer vitaminen, mineralen en levende enzymen. Bovendien heeft u meer sap dan wanneer u gebruikmaakt van een blender of sapcentrifuge. Wanneer u al de slowjuicer gekocht heeft, dan is het een goed idee om inspiratie op te doen door middel van slowjuice-recepten voor heerlijke sapjes. Wij hebben een boek met recepten voor groentesap, fruitsap of een combinatie uit een slowjuicer.

Slowjuicer gecombineerd met unieke recepten

Bekijk hier onze slowjuicers

of neem vrijblijvend contact op:
info@sapmaker.nl

Gezonde sapjes maken met een slowjuicer met unieke recepten

Zoekt u recepten om gezonde slowjuice-sapjes te maken? Met een slowjuicer kunt u bijvoorbeeld heerlijk groentesap maken – en wij hebben de juiste instructies voor u. Koopt u bij ons een professionele slowjuicer? Dan voorzien we u ook van voedingsadvies op maat. Daarnaast kunt u een receptenboek bij ons kopen. Hierin vindt u unieke recepten voor gezonde sapjes die u telkens weer verrassen. Vrijwel alle soorten groenten en fruit kunt u slowjuicen. De recepten in het boek bieden u een enorme variatie aan gezonde slowjuice-sapjes. Zo is geen dag hetzelfde en kunt u lekker variëren. Wilt u lekkere tropische sapjes, uzelf een boost geven in de ochtend of een verfrissend gezond sapje maken? Bestel het boek vol recepten en maak snel uw eigen groentesap of fruitsap met uw slowjuicer.

Gezonde sapjes maken met een slowjuicer met unieke recepten

Bestel het uitgebreide receptenboek online en maak eenvoudig uw eigen gezonde sapjes met een slowjuicer, zoals een heerlijke groentesap. Wij hebben er altijd voldoende op voorraad, dus u hoeft niet lang te wachten op uw bestelling. Heeft u vragen over ons receptenboek of over onze slowjuicers? Of bent u benieuwd welke slowjuicer u het best kunt gebruiken in uw bedrijf? Neemt u gerust contact op door te bellen naar 0548 – 789642 of door een e-mail te sturen naar info@sapmaker.nl. Heeft u nog geen slowjuicer? Koop deze sapmachine dan ook meteen!

Sapmaker recepten